Hévíz - Alba Vendégház

Hévíz, az élet forrása!

A hévízi terápia

A hévízi gyógyászati, terápiás kezelések, gyógykúrák kiinduló alapja a fürdőkúra.
 
De emellett több olyan egyedi gyógyterápiás kezelést is ki kell emelni, mint például az iszappakolás, a híres súlyfürdő, a gyógymasszázsok, valamint az ivókúra. A víz gyógyító kincseit a természetes környezet adta gyógyhatások egészítik ki és teszik komplexé. Vagyis a tó körüli zöldellő fák, a kipárolgó gőz, mely mintegy sapka terül el a tó fölött, együttesen fejtik ki hatásukat.
 
 
 
A hévízi kúra javasolt időtartama 2 hét, természetesen ennél rövidebb vagy hosszabb idejű kúra igénybevétele is jellemző a vendégek körében. Az egy-vagy többhetes tradicionális hévízi gyógykúra a szakorvosi, általában reumatológus vizsgálattal kezdőik, amit aztán kiváló szakemberek által végzett kezelések igénybevétele követ. Hévíz terápiás kezelései között a mechano-, balneo- és fizikoterápiás kezelések mind-mind megtalálhatóak és együttes alkalmazásuk komplexen fejti ki hatásukat.
 
A gyógytó kezelője és működtetője a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, mely szolgáltatások egész sorát kínálja a látogatóknak. A hévízi kezelések nem csak pillanatnyi javulást eredményeznek, hanem hónapokra megakadályozzák a fájdalmak kiújulását.
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin