Hévíz - Alba Vendégház

Hévíz, az élet forrása!

Hírek

 
 
 
Közel egymilliárdos fejlesztési program indul a keszthelyi és a hévízi
 

Közel egymilliárd forintos pályázati forrás felhasználásával közös fejlesztési program indul a keszthelyi és a hévízi kórházban, amelynek révén új eszközökkel, korszerűbb körülmények között, a párhuzamosságokat megszüntetve gyógyíthatják a több mint 400 ezer lakosú ellátási körzet betegeit. Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház, illetve a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház főigazgatója a beruházást bejelentő pénteki rendezvényen elmondta: több mint 953 millió forintot nyertek el a Széchenyi 2020 program keretéből, s a pályázati forrás száz százalékos támogatottságot jelent.
Bővebben...


A legaktívabb város
 

A beutazó turizmusban legaktívabb város megtisztelő címet vehette át ma Budapesten Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester.
Bővebben...
 


Hévízen a magyar fejlesztésű elektromos busz
 

A magyar mérnökök által tervezett, fejlesztett és gyártott MODULO buszcsalád elektromos hajtású prototípusa érkezik városunkba szeptember 26-án, pénteken. Az elektromos buszt még tavasszal mutatták be hazánkban, a prototípus az elkövetkező időszakban, több városban is bemutatkozik.
Bővebben...
 
 


Három napon át tartott az egregyi szüret
 

Volt például népi játszótér kicsiknek s nagyoknak, kirakodtak a kézművesek is, a kulturális programok sorában pedig fellépett a Zalai Balaton-part Ifjúsági fúvószenekar, s a közönség megnézhette a Festetics Városok Találkozójának színes műsorát is. Szombaton utcazenészek népesítették be a helyszínt, majd este utcabált tartottak a Show Time Band zenekarral. Vasárnap pedig a már hagyományos főzőversennyel folytatódott a program, valamint fellépett Lovay László nóta énekes és a Kossuth-díjas Bangó Margit is koncertet adott.
Bővebben...


Elektromos autócsodák vonulnak fel Hévízen

 
Az e-via európai rendezvény keretében az autók szeptember 19-én 20 órakor érkeznek meg a polgármesteri hivatal elé, ez lesz az aznapi, 163 elektromos kilométeres útjuk végállomása. A járművek – melyek egyébként útjuk során versenyben is állnak egymással - a városban rövid körutat tesznek a polgármesteri hivatal - Ady Endre utca – Széchenyi utca – polgármesteri hivatal körben.
Bővebben...
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin